Начало » PrimeX

Сложи край на досадния целулит с Alma PrimeX!

Скулптурирайте тялото си, свалете сантиметри, стопете мазнините и кажете “сбогом” на целулита! Alma PrimeX е апарат от ново поколение, който работи на базата на X фактор!

Alma PrimeX постига несравними резултати за намаляване на обиколката и стягане на кожата на корема, талията, бедрата и задните части. Базиран на американска радиочестотна технология, Alma PrimeX комбинира четири революционни функции, които заедно осигуряват X фактор с всяко лечение.

 Уникалната конусовидна форма усилва акустичните вълни, намалява отражението на ултразвуковите вълни и няма централна гореща точка.

Използването на вакуумна функция за поддържане на непрекъснат контакт между апликатора и кожата осигурява максимално и равномерно излъчване на ултразвук в зоната на третиране, като по този начин се постигат най-добрите резултати.

Ултразвукът се доставя на импулси чрез механичен ефект, създавайки усещането за  незначителни ударни вълни, което прави лечението възможно най-ефективно.

Рапознаването на характеристиките на тъканта в зоната на третиране и контролирането на изхода на енергия дава възможност за системна оптимизация. Честотата на ултразвука се регулира по време на сесията, за да отговаря на състоянието на кожата на пациента.

Ултразвук (US)

Комбинация от напречна ултразвукова технология и изключително голяма апликаторна плоча осигурява високоскоростно оформяне на тялото чрез нагряване на тъканта и насочване към упоритите мастни клетки. Функцията за вакуум подобрява контакта с кожата за по-ефективни резултати.

Радиочестота (RF)

Устройството съчетава висока униполярна радиочестотна енергия с подвижна, въртяща се и масажираща глава. Апликаторът UniBody доставя топлина до четири различни нива на дълбочина на кожата, като по този начин ремоделира структурата на колагена. Уникалната честота от 40,68 MHz от AlmaWave осигурява дълбоко, хомогенно нагряване.

ТЕХНОЛОГИЯ

Иновативна технология, съчетаваща ултразвук и радиочестота

ТАРГЕТ

Селективно таргетиране на мастни клетки

РЕЗУЛТАТ

Видими резултати веднага след процедурата

ЕФЕКТИВНОСТ

Дълготрайно усещане за стегнатост и изваяност на тялото 

ПОДХОДЯЩА ЗА ВСЕКИ

За всеки тип тяло без ограничения

БЪРЗА

Бърза, приятна и ефикасна процедура

ПОДОБРЯВА КОЖАТА

Стяга кожата, изглажда целулита и топи мазнините

ПОДХОДЯЩА ЗА ВСЕКИ

За всеки тип тяло без ограничения

Невероятни професионалисти, личен подход към всеки един клиент и чудесна атмосфера. Горещо препоръчвам център Satori!
Константина Петкова
Клиент на естетичен център SATORI

Каквото и да напиша за Satori ще бъде малко. Изключителен професионализъм и отношение на целия екип! Всеки път е удоволствие да посетя някой от техните лазерни центрове. 5 звезди дори са ви малко. ❤️

Йоана Йоновски
Клиент на естетичен център SATORI

DermaClear е хидродермабразио процедура, която комбинира почистване, ексфолиране и хидратиране едновременно. Резултатът е по-чиста, по-гладка и по-блестяща кожа с минимален възстановителен период.

Мария Георгиева Захариева
Клиент на естетичен център SATORI

Клинични резултати – PrimeX Premium

Три Месеца след 4-та процедура

Процедурата стъпка по стъпка

Консултация

По време на консултацията ще обсъдим здравословното Ви състояние, за да сме сигурни, че можем да извършим процедурата безопасно и с най-добър ефект. Консултацията е добра възможност да зададете всички въпроси, които имате. Нашият екип от специалисти ще Ви даде подробна информация за процедурата и ще изготви  индивидуален план за постигане на желаните от Вас резултати!

По време на процедура

Процедурата е бърза, със загряващ ефект, без дискомфорт. Нанасяме олио на желаната зона и с масажни движения третираме с PrimeX. Ще измерваме зоните преди всяка процедура, за да следим Вашия прогрес.

След процедурата

След процедурата може да се върнете към обичайните си ежедневни дейности. Ефектът ще е и в усещането за лекота и във видимия резултат. Ще може да наблюдавате положителното действие както в периода между процедурите, така и до 3 месеца след тяхното приключване. Препоръчваме прием на вода минимум 2,3-3л. на ден и спазване на здравословен и активен начин на живот.

Често Задавани Въпроси

Тук може да намерите отговори за процедурата и т.н.

Какво представляват процедурите за тяло с Alma PrimeX?

 Alma PrimeX е иновативен, професионален уред за премахване на мазнини и намаляване на целулит. С него процедурите са лесни, неинвазивни, а след тях изглеждате по-стройни, без да прекарвате часове във фитнеса. Alma PrimeX постига несравними резултати за намаляване на обиколката и стягане на кожата на корема, талията, бедрата и задните части. Базиран на американска радиочестотна технология, Alma PrimeX комбинира четири революционни функции, които заедно осигуряват X фактор с всяко лечение.В PrimeX има две основни технологии, които работят заедно, за да дадат изключителни резултати –  ултразвукови вълни и радиочестотни вълни. Ултразвуковата технология намалява дебелината на мазнините, като оставя околните тъкани непокътнати. Ултразвукът се прилага на импулси, а не на една непрекъсната вълна, за да се увеличи максимално успеваемостта на лечението. Честотата на ултразвуковите вълни във вашето лечение може да бъде персонализирана по време на сесията въз основа на вашия тип кожа.

Видове процедури с Alma PrimeX?

Alma PrimeX (RF)  стягане се получава благодарение на радиочестотните вълни. Технологията, използвана в този апарат, загрява различните слоеве на кожата, започвайки от горния и прониквайки по-надолу. Вълните селективно се насочват към колагеновите и еластиновите влакна, като същевременно насърчават образуването на нов колаген. Колагенът и еластинът са важните вещества, които поддържат кожата стегната, а фигурата е видимо по-стройна. 

Alma PrimeX (RF +US) стягане и топене от своя страна използва силата на ултразвука и радиочестотната технология, за да създаде едни от най-мощните познати резултати за контуриране на тялото. Ултразвуковата технология действа върху мастната тъкан, за да намали слоя нежелани мастни клетки, докато радиочестотните вълни са насочени към колагеновите и еластиновите влакна, за да стимулират колагена. Специалният дизайн и приложената в него технология не само ви помагат да постигнете бързи резултати, но също така и да ги запазите дълго време след края на процедурите. Alma PrimeX превъзхожда други нехирургични естетични процедури като липосукцията например, защото намалява целулита.

Колко процедури са необходими с Alma PrimeX?

Alma PrimeX RF – процедура с радиочестотна технология за стягане може да прилагате на минимален интервал през 2-3 дни. Минималният брой процедури е 10 или до постигане на желания ефект.

Alma PrimeX RF+US – комбинация между радиочестотна и ултразвукова технология може да прилагате през минимален интервал от 5-7 дни. Препоръчителният брой процедури е между 4 и 6, като може да се направят два такива курса в годината. Ефектът от процедурата е с натрупване и ще се забелязва в продължение до 3 месеца след процедурата. След постигане на желания ефект, може да правите поддържащи процедури през интервал, препоръчан от нашите специалисти.

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас