ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Начало » Лазерна епилация

Лазерна епилация от SATORI

Лазерната епилация е метод за перманентно отстраняване на нежеланото окосмяване. Той използва интензивна светлина, която се насочва към фоликулите на косъма и ги разрушава.

Лазерната епилация е един от най-ефективните методи за премахване на косми, като резултатите от нея са по-дълготрайни в сравнение с други методи.

Процедурите на лазерна епилация са бързи и ефективни, но зависи от типа кожа. Лазерът за епилация може да работи върху различни части на тялото, като:

 • • лице
 • • ръце
 • • крака
 • • гръб
 • • подмишници
 • • бикини зона и др.

Епилацията с лазер обикновено е безболезнена, но може да бъде малко дискомфортна при някои по-чувствителни хора.

Лазерната епилация може да ви осигури гладка кожа за години напред. Цената на тази процедура е по-висока в сравнение с други методи за премахване на окосмяване, но в дългосрочен е по-добрият избор. Премахването на космите с лазер ще ви спести време и пари, които бихте дали за самобръсначки или козметици.

Предимства на лазерната епилация

 • Красива, гладка и чиста кожа без косми
 • Спестява време и пари
 • Без странични ефекти
 • Премахва възпаленията от подкожни косъмчета

Открийте предимствата на лазерната епилация.

Не позволявайте на нежеланото окосмяване да ви пречи.

Лазерното обезкосмяване е най-удобният и ефективен начин за премахване на нежеланите косми безвредно, без болка и неудобна поддържка. Можете да се наслаждавате на живота, без непрекъснато притеснение и да сте готови за всеки момент. Процесът на лазерно обезкосмяване включва прилагането на концетриран лъч светлина в космения фоликул, което деактивира способността на косъма да расте, без да уврежда околната кожа.

Лазерната епилация може да бъде полезна за много хора, които се борят с нежеланото окосмяване. Тя може да даде дългосрочни резултати, като същевременно може да спести време и пари.

Лазерната епилация в Satori е безболезнена и се извършва с апаратура от най-ново поколение. Ние предлагаме процедури както за мъже, така и за жени. При първото посещение на лазерен център Satori ние ще ви обясним всичко, което е важно да знаете. Нужно е да имате търпение и да бъдете постоянни, защото обезкосмяването с лазер отнема време. Обикновено са нужни поне 6 процедури, като е оптимално да се прави поддържаща процедура веднъж в годината.

Апаратура за лазерна епилация в Satori

Преоткрийте SHR лазерна епилация

Soprano Titanium може да се нарече революционен метод за обезкосмяване с диоден лазер. Този апарат за лазерна епилация съчетава изключителна функционалност с несравним комфорт. Диодната лазерна епилация е много по-бърза и безболезнена. В действителност уредът е едно модерно и значително по-добро решение както за пациентите, така и за специалистите, правещи лазерна епилация с диоден лазер.

Най-високият клас диоден лазер Alma Soprano Titanium

Soprano Titanium е апарат, който използва предимствата на три комбинирани дължини на вълната, което от своя страна дава по-добре изживяване на пациента по време на процедурата.

Това е работещо и ориентирано към резултатите ново решение в света на професионалната лазерна епилация.

Апаратът за лазерна епилация Soprano Titanium се използва за бърза, безболезнена и ефективна лазерна епилация. Уредът използва иновативна лазерна технология, която позволява да се избегне директен контакт с кожата. Той е ефективен върху широк диапазон от цветове и тонове кожа. Разполага с Quattro 3D апликатор. Това е уникален и ефективен нов апликатор, благодарение на който успява да обхване по-голямо място от зоната за епилиране по време на процедура по диодна лазерна епилация.

Уморихте ли се от бръснене и кола маска?

Опитайте лазерна епилация за дълготрайни резултати.

Soprano Titanium е най-доброто SHR /Super Hair Removal/ лазерно обезкосмяване на пазара днес. Да се отървете от нежеланото окосмяване е постоянен проблем на милиони хора по света. SHR методът за премахване на косми на Alma използва патентована технология, за да предложи лесно и еднократно решение за наистина ефективно премахване на космите.

Пригответе се за лято и плаж с нашите процедури за лазерна епилация.Резервирайте процедура още сега и бъдете неутразими през цялото лято!

Кажете Здравей на копринено гладката кожа.
Запази час за безплатна консултация още сега!

КОЖА С ТЕН

Процедурите могат да се правят по всяко време на годината, влючително върху кожа с тен

АПЛИКАТОР

3 дължини на вълната в един апликатор. 

БЕЗ БОЛКА

Процедурите са практически безболезнени с леко усещане за топлина с освежаващ завършек.

БЪРЗИНА

Процедурите са изключително бързи, дори за големи зони като крака или гръб.

ЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОЖА

Eфективни резултати за светла или тъмна кожа, както и за тънки и дебели косми

БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ

Можете да се върнете към нормалните си занимания, включително да тренирате във фитнеса на момента.

ДОКАЗАНО БЕЗОПАСЕН

Сертифициран лазер от FDA е изключително безопасен, без възможност от изгаряне и други нежелани ефекти.

ПЕРФЕКТЕН ЗА ВСЯКА ЗОНА НА ТЯЛОТО

Включително чувствителни или труднодостъпни зони като ушите, ноздрите, веждите и линията на бикините.

Процедурата стъпка по стъпка

Консултация
По време на консултацията, ще обсъдим здравословното Ви състояние, за да сме сигурни, че диодната лазерната епилация може да се извърши безопасно и напълно ефективно. Консултацията е добра възможност да зададете всички въпроси, които имате. След консултацията може да направим тест, за да разберем как ще реагира вашата кожа.
По време на процедура
От изключителна важност е да обръснете гладко зоната, която ще бъде третирана, от 12 до 24 часа преди вашата процедура, за да предотвратите раздразнение на кожата. Не трябва да излагате кожата си на слънце активно последните 5 дни, преди процедурата. Ако приемате медикаменти, моля уведомете вашия терапевт. За да започне, нашият терапевт ще нанесе охлаждащ гел. С апликатора ще обработи космените фоликули на третираната зона. Когато процедурата е към своя край, се премахва гелът от кожата, след което се нанася висок клас слънцезащитен крем на марката Bioderma.
След процедурата
След процедурата с иновативния диоден лазер Soprano Titanium може да продължите с обичайното си ежедневие. Ние препоръчваме да избягвате слънцето в следващите няколко дни и да използвате слънцезащитен крем на всички третирани зони. За да постигнете максимални резултати е важно как третирате зоните между процедурите. Не отскубвайте косъмчетата чрез кола маска, епилатор и други методи за отстраняване на корена. За най-добри резултати от лазерното обезкосмяване, спазвайте препоръките на терапевта от лазерен център Satori.

Защо да изберете лазерна епилация от Satori

Лазерни епилации на триъгълник

Лазерни епилации на цели крака

Лазерни епилации на подмишници

Лазерни епилации на цели ръце

Още няколко причини да изберете лазер център Satori

 • Доведи приятел и вземи 50лв. под формата на процедури
 • Вземи пакет от 6 процедури и получи до 50% отстъпка
 • Купи на изплащане с 0% лихва от Още информация
 • Плати онлайн с MyPOS
 • Възможност за плащане с карта

В Satori работим с модерна апаратура за лазерна епилация Soprano Titanium. Не правим компромис с качеството на услгата, която предлагаме и винаги правим най-доброто, за да останат нашите клиенти доволни.

Нашите терапевти проявяват лично отношение към всеки клиент. Те се запознават подробно с неговото здравословно състояние още от първия етап на процедурата лазерната епилация, а именно – консултацията.

Терапевтите, които работят при нас, са квалифицирани и подготвени да отговорят на всичките ви въпроси. Заедно с тях ще преминете през процедурата и следвайки стриктно техните съвети ще получите желаните резултати.

Satori гарантира за трайни резултати и професионална грижа.

Зад гърба си имаме множество доволни клиенти, възползвали се от различни процедури.

Отървете се от нежеланото окосмяване. Запазете час за лазерна епилация сега.

Цени на процедурите по лазерна епилация в Satori

Ако сте в търсене на център за лазерна епилация, вероятно знаете колко е важна добрата цена. Цените при процедурите за лазерната епилация могат да варират в зависимост от множество фактори, като зоната, която ще се третира, броят процедури и др.

Ние предлагаме лазерно обезкосмяване на отлични цени. Нашите цени са конкурентни и съответстват на високото качество на всички наши услуги. Ние се стремим да предоставим на нашите клиенти най-добрата стойност за техните пари. Цените ни са прозрачни, а също предлагаме и възможност за плащане на вноски с 0% лихва.

Уверете, че избирате качество и професионализъм. Ние сме тук, за да ви помогнем да имате гладка и красива кожа на достъпни цени.

Често Задавани Въпроси

Какво представлява лазерната епилация

При лазерната епилация се излъчва светлинна енергия, която достига до космения фоликул и атакува неговия пигмент – меланин. При допир с кожата, светлината от лазера се трансформира в топлина и това води до унищожаване на косъмчетата. Лазерния лъч е безвреден за кожата, защото е насочен само към космените структури.

При използване на лазерна епилация се премахват враснали косъмчета и се подобрява състоянието при проблеми с фоликула, циреи и пъпки.

Каква е разликата между IPL и лазерна епилация?

При лазерите се произвеждат единична дължина на вълната на светлината (чистата светлина се състои от един единствен цвят и форма), която има много концентриран лъч и специална цел (меланина в космения фоликул).
IPL-ите не са лазери. Тези машини произвеждат широк спектър от дължини на вълните (като крушка) и не могат да бъдат насочени в концентриран лъч. Тъй като редица различни дължини на вълните са разпръснати в различни дълбочини, само някои от тях ще бъдат ефективни в намаляване на окосмяването. При IPL технологията, проникването на светлината е много повърхностно и дебели косми не могат да бъдат третирани ефективно.
От друга страна, лазерът работи с енергия, в пъти по-силна от тази при IPL и респективно постига по-добри резултати. Тъй като топлината се абсорбира от фоликула, а не от кожата, има намален риск от изгаряне. Това прави лазера една от най-безопасните опции за премахване на косми в световен мащаб.

Колко процедури са необходими, за цялостно премахване на нежеланото окосмяване?

При всеки човек е строго индивидуално, но още на първата процедура ще имате страхотен резултат. При жени стандартно е от 5 до 7 процедури, а при мъже от 6 до 8 процедури за напълно премахване на космите.

Защо е важно да се обръснете тренираната зона преди процедурата за лазерна епилация?

Строго препоръчително е да обръснете зоната, която ще третираме, защото всеки косъм, който е над повърхността на кожата ще блокира лазера да достигне до космения фоликул, което е необходимо за да е максимално ефективна лазерната епилация.

Невероятни професионалисти, личен подход към всеки един клиент и чудесна атмосфера. Горещо препоръчвам център Satori!
Константина Петкова
Клиент на естетичен център SATORI

Каквото и да напиша за Satori ще бъде малко. Изключителен професионализъм и отношение на целия екип! Всеки път е удоволствие да посетя някой от техните лазерни центрове. 5 звезди дори са ви малко. ❤️

Йоана Йоновски
Клиент на естетичен център SATORI

DermaClear е хидродермабразио процедура, която комбинира почистване, ексфолиране и хидратиране едновременно. Резултатът е по-чиста, по-гладка и по-блестяща кожа с минимален възстановителен период.

Мария Георгиева Захариева
Клиент на естетичен център SATORI
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас