Почистване на лице с хидрадермабразио

В днешно време почти няма жена, която да не използва декоративна козметика, а тя от своя страна няма как да бъде отстранена само с измиване. Козметиката съдържа мазни продукти, които при редовна употреба се наслагват в кожата в дълбочина и запушват порите. Затова почистването днес не е препоръчително, а задължително условие и базисна стъпка за здрава и красива кожа. Дори да използвате ежедневно и най-добрата козметика, без регулярно дълбоко почистване, усилията биха били напразни. Дълбокото почистване на кожата е ключът към здравата и сияйна кожа. Превенцията от преждевременни бръчици, неравномерен тен и склонност към акне е в регулярното дълбоко почистване, хидратация и правилното похранване на кожата според вида ѝ.

С развитието на технологиите вече все по-малко хора се подлагат на мануално дълбоко почистване на лице ежемесечно и/или микродермабазио, които се свързват с болка, силно зачервяване и изискват възстановителен период. Иновацията в процедурите за почистване на лице е така наречената процедура хидрадермабразио. Тя съчетава 3-те основни стъпки (ексфолиация, дълбоко почистване и хидратация) за поддържане на красива и сияйна кожа с равномерен тен. Може би сте чували за Дермаклиър или Хидрафейшъл като одобрени от FDA ефективни представители на процедурата хидрадермабразио, затова нека да разгледаме по-подробно същността на процедурата.

Хидрадермабразиото съчетава в себе си силата на водата и кислорода за ефективно премахване на замърсяванията от кожата в дълбочина. Това е безопасен и приятен метод за постигане на чиста, гладка и красива кожа без несъвършенства. Това е една от най-популярните процедури за лице, защото няма възстановителен период и може да възвърне виталния блясък на кожата, да я почисти и хидратира само за 30 минути.

Хидрадермабразиото в лицето на Демаклиър – най-новото поколение хидрадермабразио платформа представлява неинвазивна процедура за лице, която ексфолира, почиства порите в дълбочина и хидратира кожата, чрез въртящ се на 360° накрайник и мощно всмукване. Процедурата протича в 3 последователни стъпки с 3 различни серумни разтвора, всеки създаден според нуждите и целта на съответната стъпка. Дермаклиър дълбоко почиства кожата от замърсяванията и увеличава нейната защита от свободните радикали. А с помощта на 360° въртящият патентован накрайник извършва химичен и механичен пилинг едновременно. Процедурата изравнява тена, премахва излишния себум, свива порите и подпомага заличаването на фините линии и бръчки, като подобрява еластичността и хидратацията на кожата. Процедурата е подходяща и за подпомагаща терапия при лечение на акне.

Препоръчително е да се прави веднъж месечно като базисно почистване на кожата, а при по-проблемни кожи може да се прави до 3 пъти в месеца според нуждата. Това е една, както сама по себе си невероятна процедура, така и предпроцедурана терапия за подготовка на кожата за различни видове подмладяващи манипулации. Това е доказано най-ефективната платформа за хидрадермабразио днес.

Стъпка 1: Почистване и ексфолиране, като нежно премахва мъртвите клетки, отпушва порите и подмладява кожата.

Стъпка 2: Екстракция и хидратация

Дълбоките замърсявания в порите се премахват чрез безболезнено изсмукване и се прилагат в дълбочина антиоксиданти и овлажнители, които подобряват локалния имунитет на кожата.

Стъпка 3: Подхранване, предпазване и защита

Въртящият се накрайник слива антиоксидант и антиейдж серум в кожата, за да подобри нейната хидратация и защита.

Веднага след процедурата се радвате на жизнена, гладка и сияйна кожа с равномерен тен.

Какво прави процедурата?

  • Изглажда фините линии и бръчки
  • Подобрява еластичността на кожата на лицето
  • Коригира неравномерната текстура на кожата
  • Почиства и свива порите
  • Прави кожата по-жизнена и свежа

Кой е подходящ за процедурата?

Подходящ кандидат за тази прцедура е всеки, който иска да поддържа кожата си чиста, защитена и добре хидратирана, наслаждавайки се на приятното усещане за лек масаж от вакуумния накрайник. Процедурата може да се прилага на всеки тип кожа, така че няма значение дали имате мазна или суха кожа. Достатъчно щадяща е и за хора с много чувствителна кожа. Но при налично кожно заболяване е задължителна консултацията с дерматолог преди процедурата. Хидрадермабразиото е ефективна процедура с фини, но видими резултати.

Предимства на хидрадермабразиото

  • Хидрадермабразиото е подходящо да се прави през всички сезони.
  • Подпомага проникването на полезни и натурални съставки дълбоко в кожата.
  • Можете да направите процедурата по всяко време и веднага да се завърнете към ежедневните си дейности – без възстановителен период.
  • Усещането е приятно – без болка.
  • Продължителността на процедурата е 30 минути и може да я направите дори и в обедната почивка.

С хидрадермабразио DermaClear почистването на кожата повече няма да бъде досадно и болезнено задължение, а приятно изживяване.

Почиствайте редовно вашата кожа и се радвайте на сияйни резултати!

Харесвам
1 Звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (No Ratings Yet)
Loading...

SATORI ПРЕПОРЪЧВА ДА ПРОЧЕТЕШ

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас