Лазерна епилация за мъже точно за теб!

Изхвърлете самобръсначките. Край на колата маска.
Кажете „Здравей“ на лазерната епилация за мъже от най-висок клас
и се насладете на идеално гладка кожа във всеки един момент!

Без враснали косми

Ако често имате подкожни косъмчета, те могат да се възпалят и тогава премахването им е много трудно и болезнено. Ако не се лекуват, могат да доведат до образуване на неприятни белези. Клинично доказано е, че лазерната епилацие помага за предотвратяване на враснали косми. Лазерът също ще помогне за състояние като фоликулит във времето. Това е една от най-големите ползи при лазерната епилация за мъжете.

Няма нужда от ежедневно бръснене и поддръжка

След няколко процедури с лазер ще забележите, че растежът на космите ви намалява драстично. Ако ежедневно трябва да бръснете тези зони, интензитета ще намалее. Може да се наложи да се обръснете само веднъж в период от 6 седмици след 3-4 процедури. Това ще остави повече свободно време за вас и кожата ви ще бъде по-малко раздразнена.

Бързи процедури с дълготрайни резултати

Благодарение на лазерната епилация, по-големите зони, като гърба или гърдите, могат да бъдат обработени сравнително бързо в сравнение с традиционните методи за обезкосмяване.
А резултатите само след няколко процедури са видими и дълготрайни.

Чувствайте се по-комфортно в тялото си

Окосмяването при някои мъже може да предизвика дразнене на кожата. Това усещане обикновено се влошава през летните месеци. Докато бръсненето и епилацията могат да осигурят временно облекчение, лазерната епилация предлага начин за трайно премахване на нежеланото окосмяване, без да се уврежда кожата или да се предизвиква дразнене.

Винаги готови за фитнес или плаж

Решавате да отидете на плаж или във фитнеса, но се спирате, защото се сещате, че не сте успели да епилирате нежеланото окосмяване, вече няма да е нужно да се притеснявате. Чрез лазерната епилация, кожата ви ще бъде без косми за дълго време, така че може да ходите на плаж, басейн и фитнес, когато пожелаете.

Идеално изразена линия на брадата

Ако се опитвате всеки път да обръснете космите на скулите или на шията и това е досадно за вас, тогава се възползвайте от лазерна епилация за тези зони. За да поддържате брадата си в красив вид е добре да ги премахнете. Лазерът ще премахне тези малки косъмчета, така че линията на брадата ви да изглежда перфектно изразена.

Кажете Здравей на копринено гладката кожа.
Запази час за безплатна консултация още сега!

Изпитайте удоволствието от гладката кожа с лазерна епилация от Satori

Как работи?

За повечето мъже ще са нужни около 6 процедури, за максимални резултати.
Причината се намира в голямото количество тестостерон и е необходимо, веднъж годишно да идвате на поддръжка при нас. Мъжкият хормон е един от факторите, които показват колко успешна ще бъде лазерната епилация.

Гъстотата и цветът на космите също играят важна роля за броя процедури, които ще се извършат. Лазерната епилация драстично ще намали космите още от първата процедура, като ще подобри състоянието на вашата кожа.За повечето мъже ще са нужни около 6 процедури, за максимални резултати. Причината се намира в голямото количество тестостерон и е необходимо, веднъж годишно да идвате на поддръжка при нас. Мъжкият хормон е един от факторите, които показват колко успешна ще бъде лазерната епилация.

Подготовка и грижа за кожата

  • От изключителна важност е да обръснете гладко зоната, която ще бъде третирана, от 12 до 24 часа преди вашата процедура, за да предотвратите раздразнение на кожата.
  • Не трябва да излагате кожата си на слънце активно последните 5 дни, преди процедурата. Ако приемате медикаменти, моля уведомете вашия терапевт. За да започне, нашият терапевт ще нанесе охлаждащ гел.
  • С апликатора ще обработи космените фоликули на третираната зона. Когато процедурата е към своя край, се премахва гелът от кожата, след което се нанася висок клас слънцезащитен крем на Sunwards
  • Избягвайте горещи бани, душове, парна баня или сауна и не плувайте в силно хлорирана вода в продължение на два или три дни.
  • Не използвайте избелващи кремове за 24 до 48 часа.
  • Въздържайте се от спорт и тежка физическа активност в следващите 24 часа.
  • Не се излагайте на слънче или солариум поне 3 дни след процедурата.
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас