Добре дошли
в лазерен център Satori

Един от най-модерните центрове за лазерна епилация в България. В Satori ние доставяме изключително изживяване на всеки наш клиент. Нашата инвестиция в най-съвременните лазерни технологии гарантира най-добрите решения и резултати в лазерната епилация.

Подобряване на тонуса и текстурата на кожата. Кажете сбогом на пигментнацията и неравномерната кожа, оставаща след постоянно бръснене или кола маска.

Наслаждавате се на повече свободно време за себе си.

Всичко това e безопасно и безболезнено. Притеснявате се, че не може да правите лазерна епилация през лятото? При лазера Soprano Titanium вече е възможно!

Нашите висококвалифицирани терапевти гарантират най-доброто качество на процедурите, обслужването на клиентите и съветите за грижа за кожата, като подобряват вашето удоволствие и максимално увеличават резултатите при всяко посещение. Нашите внимателно проектирани кабинети за процедури осигуряват елегантно, минималистично и съвременно пространство за отдих и отмора по време на вашето време с нас. Нашето внимание към детайла наистина създава уникална клинична среда, фокусирана върху вашите нужди.

 

Защо да изберете soprano Titanium
в лазерен център satori

Център Satori използва последната и напълно модифицирана технология за лазерна епилация, за да осигури най-ефикасни резултати.
Нашите дългогодишни специалисти се фокусират да постигнат желаните резултати, докато ви третират с най-високо ниво на грижа и разбиране.

Траен резултат

За трайното отстраняване на нежеланото окосмяване, ние се сдобихме с иновативна и модифицирана технология за лазерна епилация, като се стремим да получите желания резултат бързо, ефективно и без болка.

Лазерен център

SATORI е създаден с грижа за Вас! С удобната си локация и изискан дизайн, ние предлагаме необходимия комфорт, а Вие може да се насладите на уединение, с чаша ароматно кафе, преди очакваната процедурата.

Професионална грижа

Висококвалифициран екип от специалисти се грижи за вашата качествена и безопасна процедура. Те ще ви предоставят информацията, от която се нуждаете и грижите необходими за гладка и нежна кожа. От вас се очаква да се доверите и насладите на резултатите.

Ефективност & комфорт

Технологичните свойства на лазера Soprano Titanium, дават впечатляващи резултати за изключително кратко време! Със своята напреднала охлаждаща система, той използва различни дължини на вълната, като третира кожата на различна дълбочина, за максимална ефективност. 

Естетичен център

SATORI Laser

София, ж.к. Иван Вазов бул. Витоша 131
/срещу магазин Фантастико/

Естетичен център

SATORI Laser

София, Манастирски ливади запад,
ул. Казбек 63

bul. "Vitosha" 131, 1408 Ivan Vazov, Sofia, Bulgaria
Direction
Viridian, ul. "Kazbek" 63, 1680 Manastirski Livadi, Sofia, Bulgaria
Direction
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас