Satori е финалист в най-престижните награди за интериорен дизайн Dibla Design Awards 2020

Стилният дизайн на център за епилация Satori не остана незабелязан от международното жури на най-значимия форум за интериорен и продуктов дизайн у нас Dibla Design Awards 2020

Отличителният и комфортен дизайн на Satori, дело на анд. арх. / инт. дизайнер Мариела Дончева и High-End Design Studio, бе финалист в категория “Фитнес и СПА” на годишните награди Dibla Design Awards 2020.

“Концепцията на Satori e да бъде център не само за най-висококачествената услуга за лазерна епилация у нас. Нашите клиенти са наши гости, а комфортът и отношението са това, което прави услугата, която предлагаме, наистина на световно ниво”, споделя Станислав Чернаев, управител на Satori.

“Дизайнът на екипа на High-End Design Studio напълно отговори на нашите очаквания и резултатът е налице. Днес посрещаме клиентите си за лазерна епилация в стилна и модерна обстановка, отговаряща на технологиите, експертизата и цялостно изживяване, което предлага Satori. Отзивите, които получаваме ежедневно, са доказателство за добре свършената работа на целия екип, отговорен за уникалното пространство, което сътворихме с общ ентусиазъм.”, допълва г-н Чернаев.

Официалната церемония Dibla Design Awards 2020, на която бяха отличени “най-добрите сред най-добрите” в интериорния и продуктов дизайн се проведе онлайн на 28.01.2021 г. и бе водена от Костадин Крантев и Натали Трифонова. 

Гледайте видео от церемонията тук: 

Интериорните дизайни имаха честта да бъдат оценявани от авторитетно жури, съставено от световно известни експерти в областта от три континента – специалисти от Белгия, България, Италия, Румъния, САЩ и Япония. Част от световните имена са Федерико Дел Росо, Изабел Пинтадо, Виторио Де Батисти Беси, Хасегава Аой, Атила Верес, Симоне Савиоли и още много изявени професионалисти, включително преподаватели във водещи университети по дизайн. 

Членовете на журито споделиха, че участието в конкурса е въпрос на престиж и насърчиха дизайнерите да изпращат своите проекти. 

А ние, екипът на Център за лазерна епилация Satori, изказваме благодарност на всички, които стоят зад единствения по рода си комфортен и стилен дизайн на център за лазерна епилация у нас, а именно:

  • Проектант: ланд. арх. / инт. дизайнер Мариела Дончева 

Очакваме ви от понеделник до събота от 10 до 20 часа на бул. Витоша 131, за да се да уверите лично в комфорта на Satori, по време на консултацията си за лазерна епилация с нашите водещи експерти. 

На чаша чай или може би капучино?

Харесвам
1 Звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

SATORI ПРЕПОРЪЧВА ДА ПРОЧЕТЕШ

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас