Лазерната епилация на подмишниците има повече ползи, отколкото предполагаш

Лазерната епилация е отлично трайно решение за обезкосмяване на подмишниците, което отлично пасва на активния ти лайфстайл

Бръсненето на мишниците е доста популярно и сред жените и сред мъжете. Уви този метод е доста досаден, защото трябва да се прави твърде често, а води и до доста неприятни странични ефекти.

Някои избират епилация, но за повечето хора скубането е твърде болезнено. Този метод също не е най-добрият, защото космите в зоната имат “забавната” склонност да растат по различно време и поддържката изисква често включване на епилатора.

Лазерната епилация е съвсем друго нещо. Решава проблема с досадните косъмчета трайно и те освобождава от ежедневния ангажимент по поддръжка на зоната гладка, красива… и свежа. 

Ето няколко допълнителни причини да избереш трайно решаване на проблема с космите под мишниците с помощта на лазерна епилация:

Намалява неприятната миризма

Не казваме, че лазерната епилация означава да забравиш за дезодоранта, но е факт, че премахването на космите под мишниците намалява задържането на бактериите, които в съчетание с потта, са източник на неприятна миризма. Когато зоната е обезкосмена, самото почистване на кожата със сапун и душ гел е по-ефективно. 

Космите под мишниците имат биологична роля да защитават чувствителната кожа в зоната, но в наши дни тази физиологична особеност обикновено е нежелана. Космите под мишниците ти задържат потта, което увеличава неприятната телесна миризма. Перманентното обезкосмяване ще намали притесненията ти и в най-горещия ден и най-задушното помещение. 

По-малко пот – по-малко петна

Друг фактор, който допринася за намаляване на телесната миризма е, че премахването на космите под мишниците ти ще те накара да се потиш по-малко. Космите наистина топлят, така че фактът, че ще се потиш по-малко едва ли ще те изненада. А да се изпотиш под мишниците по време на важна и напрегната среща не е най-приятната гледка. 

Космите задържат потта, което е фактор и за оцветяване на дрехите ти. Премахването на космите по тялото намалява риска да захабиш любимата си дреха с жълти петна, които не се перат по никакъв начин. Както вероятно вече добре знаеш от опит.

Ще имаш повече увереност и свобода

Въпреки че космите под мишниците са нещо естествено, повечето хора не просто не ги намират за привлекателни, а и за социално неприемливи. Бръсненето често не дава достатъчно естетични резултати, което може да ни направи по-неуверени. Лазерната епилация ще освободи движението на ръцете ти, дори с дреха без ръкави. При това – завинаги.

Без враснали косми и раздразнения

Бръсненето е евтино и лесно решение за справяне с окосмяването под мишниците, но има доста недостатъци. Първо, трябва да се прави твърде често, а не е най-забавното нещо сутрин, бързайки за работа. От друга страна, бръсненето не само ускорява растежа, а и носи риск от поява на врастнали косми, кожни раздразнения, дори екземи и гъбички.

Врасналите косми са болезнени и далеч не са естетична гледка. Могат да доведат до усложнения, като възпаление и да наложат дори медицинска помощ. Кожата под мишниците е много нежна и чувствителна и бръсненето на зоната често води до кожни раздразнения. И не става дума само за т.нар. изгаряне от бръсначката, а и за упорити инфекции и гъбички, които могат да те накарат да носиш дълъг ръкав цяло лято.

Лазерната епилация ще ти спести часове от живота, които изкарваш в бръснене на тази видима зона и предотвратява риска от поява на всички тези дерматологични неприятности.

Какво да очакваш от лазерната епилация на подмишниците

Лазерната епилация е лесно, бързо и безболезнено решение на проблема с космите под мишниците. Трайно!

Лазерният светлинен импулс селективно унищожава космените фоликули (корени), като се насочва към меланина (цвета) в тях. Пигментът поема импулса, който уврежда фоликула достатъчно, за да предотврати повторното му израстване. 

Лазерът, който в Satori използваме, е обявен за най-добрият за 2020-та. Нарича се Soprano Titanium и процедура с него може да се прилага по всяко време на годината и на всеки тип и тон кожа. Така че спокойно можеш да планираш почивката си през лятото, без да се притесняваш за ефективността на лазерната епилация.

Процедурата с модерния лазерен апарат е бърза, безопасна и комфортна – без риск от изгаряния и странични ефекти.

Ще видиш гладката разлика още след първата сесия, а след 6-ата ще се насладиш на трайно гладък резултат.

Сесията в зоната на подмишниците трае по-малко от 15 минути и обикновено се налагат едва 4-6 терапии. Областта е сравнително малка, затова и цената не е никак висока, особено при предплащане на пакетна услуга.

Ако искаш да се лишиш от ангажимента по ежедневното обезкосмяване и съпътстващите кожни (и социални) раздразнения, запиши час за безплатна консултация с експертите на Satori на 0882 900 999

Харесвам
1 Звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

SATORI ПРЕПОРЪЧВА ДА ПРОЧЕТЕШ

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас