Кои части на тялото могат да се обезкосмят с лазерна епилация

Ако все още не сте се подлагали на лазерна епилация, бръсненето, кола маската и скубането вероятно са част от вашата безкрайна битка с нежеланото окосмяване. 

И мъжете и жените прекарват безброй часове всяка година и харчат сериозни суми за различни методи за обезкосмяване, като всички те изискват постоянна, а често и ежедневна поддръжка. Със сигурност сте си казвали, че ви е писнало и вече искате трайно решение… 

Честито! Попаднахте на правилното място! Satori е един от най-модерните центрове за лазерна епилация в страната. Тук започва началото на края на нежеланото окосмяване. 

Ако имате въпроси как работи лазерната епилация, какви резултати можете да очаквате и колко дълго ще се задържат, първата стъпка е да насрочите час за консултация с висококвалифицираните терапевти в студиото. На срещата ще обсъдим целите и очакванията ви и ще направим план за осъществяването им.

На кои части от тялото може да се приложи лазерна епилация?

Едно от нещата, които хората често се питат, когато обмислят лазерна епилация, е в кои области може да се приложи. Модерните апарати стават не само все по-високоефективни, а и по-безопасни и щадящи, за да се използват дори върху най-чувствителната кожа. 

Най-често клиентите идват в Satori за трайно обезкосмяване на следните зони:

  • Лице (горна устна, брадичка, бакенбарди)
  • Подмишници
  • Гръб
  • Кръст
  • Крака
  • Бикини зона
  • Цял интим

Лазерната епилация е фантастичен избор за хора, които имат упорити косми на по-необичайни места, като пръстите на ръцете и краката, ушните миди, стомаха и дори задните части. Специалистите в Satori ще ви ориентират кои части на тялото могат да бъдат третирани с лазерна епилация безопасно и ефективно.

Добър кандидат ли съм за лазерна епилация?

Благодарение на революционния напредък в технологиите, повечето хора вече могат да бъдат считани за подходящи кандидати за лазерна епилация. Тези с по-тъмни косъмчета и по-светла кожа обикновено постигат най-добри резултати с най-малък брой сесии, но и хората с по-тъмна кожа и по-светло окосмяване вече могат да се възползват от драстични резултати. По време на консултацията специалистът в Satori ще оцени вашите индивидуални особености, за да избере подходящите настройки на един от най-модерните лазери в света, с които е оборудван центъра – Soprano Titanium. 

Боли ли лазерната епилация?

Апаратът, с който работим в Satori, е сертифициран от Американската агенция за контрол на храните и

лекарствата (FDA) и с него няма болка и рискове от нежелани реакции, като изгаряния и обезцветяване на кожата. За разлика от александритните лазери, при новия Alma Soprano Titanium се поставя гел и терапевта избира най-подходящия накрайник за третираната зона. В допълнение, с този апарат сесиите са значително по-бързи и отскачане до студиото в обедната почивка, дори за цели крака, ще е достатъчно като време. След процедурата специалистът ще ви приложи козметика и ще ви даде съвети как да се грижите за кожата си в следващите дни. През летния сезон слънцезащитата на третираната зона е задължителна.

Траен ли е ефектът на лазерната епилация?

Лазерната епилация намалява до 90% растежа на космите, при стриктно спазване на графика за процедурите и разбира се, ако сте попаднали в правилното студио. 

За да постигнете най-добрите и дълготрайни резултати, са необходими между 3 и 6 сесии с интервал от 4 до 6 седмици между тях, в зависимост от това кои зони се третират и каква е препоръката на специалиста. Интервалите за третиране позволяват унищожаване на фоликулите в активните им фази, а не когато са в латентно състояние.

Технологията действа чрез насочване на лъч към космения фоликул и унищожаването му, което не му позволява да се регенерира. След като един фоликул бъде унищожен, той никога повече няма да произведе косъм. В бъдеще обаче могат да се развият нови космени фоликули, затова са препоръчителни 1-2 поддържащи сесии на година.

Как да намеря добър център за лазерна епилация в София?

Първата стъпка към постигането на дълготрайно гладка кожа е да се доверите на квалифициран специалист. Екипът на Satori има и експертизата и опита, за да прецени индивидуалните ви нужди, спрямо поставените цели и така да постигнете най-добър и продължителен резултат. Специалистите тук ежедневно извършват десетки процедури с впечатляващи резултати и затова допринася и високотехнологичната база на Satori. Центърът е оборудван с най-добрата лазерна технология в света – Soprano Titanium. Лазерът разполага с 3 различни накрайника за прецизни резултати на всяка зона на тялото. Тази технология премахва дори възпаленията от подкожни косъмчета и може да се прилага безопасно независимо от сезона и на всеки тип кожа.

Лазерен център Satori се намира на няколко крачки от централния вход на Южния парк – на бул. Витоша 131. Запазете час за консултация на 0882 900 999, за да обсъдим в комфортна обстановка и на чаша кафе вашия индивидуален план за сбогуване със самобръсначките. 

Харесвам
1 Звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (No Ratings Yet)
Loading...

SATORI ПРЕПОРЪЧВА ДА ПРОЧЕТЕШ

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас