5 причини да избереш лазерна епилация СЕГА!

                   

            Гладкото тяло в днешно време отдавна не е някакъв лукс, а пълна необходимост. Едва ли ще се изненадате, ако разберете, че нашите предци още от древността са търсели начини да премахнат нежеланото окосмяване от различни части на телата си. Разбира се, техните методи са се опирали до подръчни средства като камъчета и раковини, с които да издърпват нежеланите косъмчета, подобно на днешните пинцети. А сега си помислете колко трудоемка и времева е тази процедура и често не е с желания ефект. Освен това постигнатото е за твърде кратък период. Ние обаче сме благословени да живеем във века на лазерната епилация – всичко става бързо, безболезнено и буквално забравяме за тази досадна дейност в ежедневието си за години напред! А сега ето и причините, поради които да не отлагаш повече!

       1. Пестиш време!

       Времето е най-ценното нещо в наши дни! Рутинните задачи се трупат една след друга на плещите ни, телефонът постоянно звъни, тефтерчето е препълнено с ангажименти! Накрая на един такъв забързан ден просто искаш да си облечеш онази “малка черна рокля”, да излезеш в любимото си заведение и да разпуснеш в добра компания. Вземаш бърз душ, пооправяш грима, обличаш роклята и….о, не! Онези малки досадни косъмчета напомнят за себе си, сякаш присмивайки ти се – “май ни забрави, а?” Хвърляш роклята настрани и отново нахлузваш панталона, разваляйки целия ентусиазъм за вечерта! Ако това не ти е познато, поздравления – или вече си се докоснала до чудото, наречено лазерна епилация, или разполагаш с безкрайно много свободно време и нямаш нищо против да го запълваш, чоплейки косъмчета! И понеже вторият вариант в днешно време е почти недостижим, май е крайно време да го забравиш, записвайки си час за процедури сега!

       2. Пестиш средства!

      Едва ли е нужно да изпадаме в кой знае какви разчети, но теглейки чертата на собствения си бюджет за поне десет години напред, ще видиш, че процедурите по лазерна епилация излизат доста по-евтини от това, редовно да си купуваш кола маска, да сменяш епилатор с по-нов модел или да посещаваш салон. Калкулирайки и времето, което губиш за това, вместо да си по задачи и да изкарваш пари, сметките са напълно ясни. Затова причината да си направиш лазерна епилация сега веднага е ясна – дългосрочна инвестиция в красота, която ще ти се изплати изключително видимо!

       3. Пестиш болка! 

       Всъщност това не е никак за пренебрегване, защото всички знаем за дискомфорта от скубане и кола маска. Особено когато става въпрос за интимната зона, средно два дни са нужни кожата да се успокои и да няма дразнение от външни фактори като допир и дрехи. Със съвременната лазерна епилация неприятните усещания се свеждат до минимум. Тук обаче правим малко уточнение – с развитието на този начин на обезкосмяване и апаратурата непрекъснато се усъвършенства. Повечето квалифицирани специалисти препоръчват диоден лазер. Той е подходящ за много повече хора, тъй като отговоря на потребностите на различните видове кожа. Вниква много по-надълбоко, премахвайки косъмчета, които са невидими за нас, тъй като още не са израснали над повърхността на кожата. Усещанията за болка за всеки са субективни понятия, но в крайна сметка честотата на изпитването им е далеч по-малка в сравнение с ежеседмичната грижа – в добрия случай! Така че каква по-добра причина от тази, да си намалиш дните с дискомфорт сега!

       4. Сега – защото просто имаш нужда от подарък за себе си!

      Личните ни нужди често биват пренебрегвани заради околните. Само си спомнете колко пъти погледнахте с грейнали очи онази дамска чанта или пък обувките, заради които не може да спите! И си казвахте “хайде, на другата заплата, сега ме чакат уроците на детето, ремонтът на жилището, новите тенджери на промоция…” Но в крайна сметка кой, ако не ние самите да се погрижим за себе си? И ако обувките и чантата наистина могат да почакат, то лазерната епилация не може да чака, защото нито една нова вещ не може да придаде онова вътрешно самочувствие, което ще даде усещането за гладка, мека и сияйна кожа. Въпрос на приоритети, момичета!

        5. Да, и още за самочувствието, защото от него се нуждаем сега и веднага!

       Използвайки остарели методи за премахване на нежелани косъмчета, крайният ефект често е далеч от задоволителен. Винаги има останали враснали в кожата косъмчета, на места се появяват неприятни пъпки, кожата никога не е напълно гладка, а блесвайки на слънце се виждат всички недобре обработени места! Притеснението, което може да предизвика това у нас самите, виждайки тези недостатъци, никак не е за подценяване, защото то може да ни изиграе лоша шега, в момент, когато трябва да сме с усмивки до ушите и самочувствие. Всъщност психолозите твърдят, че такива наглед дребни притеснения около външността ни, забележими или не за околните, ни разконцентрират от истинските задачи, насочвайки мисълта ни в грешна посока. Изводът, разбира се е, че на тези притеснения около външния вид, свързани с досадните малки косъмчета, трябва да се сложи край сега, особено когато вече има доказано решение като лазерната епилация.  Защото гладката кожа носи самочувствие, а самочувствието успех – с каквото и да се захванете! 

          И така, дами, ако тези причини ви се струват достатъчно основателни, плюс още една – коледните празници наближават, май е време да си запишете час за лазерна епилация точно сега! Защото днес е времето, в което да инвестираме в себе си, в добрия външен вид и в самочувствието си, а тези неща със сигурност ще започнат да ни се отплащат много скоро!

ВИЖ КОЛКО ЩЕ СПЕСТИШ, АКО СЕ ЗАПИШЕШ НА ПРОЦЕДУРИ ПРЕЗ ЯНУАРИ

Харесвам
1 Звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (No Ratings Yet)
Loading...

SATORI ПРЕПОРЪЧВА ДА ПРОЧЕТЕШ

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас