Защо Alma PrimeX би бил най-добрият избор за контуриране на тялото? 

            Kогато в Месопотамия са създавали арфата, са били вдъхновени от формите на женското тяло. Когато в Италия са създавали цигулката, за прототип се твърди отново, че е било женското тяло. Днес,  когато избираме Alma PrimeX, също мислим за контурите на женското тяло! 

            Защо Alma PrimeX би бил най-добрият избор за контуриране на тялото? 

        Ако търсите процедура за контуриране на тялото, с която да премахнете излишните неравности по кожата, получени от мастни натрупвания на определени места, имате решение! Вече не е нужно да се подлагате на хирургическа намеса или болезнени процеси – изборът на  Alma PrimeX оставя това зад гърба ви тези притеснения, като намалява целулита лесно и безкомпромисно! 

        Какво представлява Alma PrimeX? 

         В PrimeX има две основни технологии, които работят заедно, за да дадат изключителни резултати – ултразвукови и радиочестотни вълни. Ултразвуковата технология навлиза под повърхността на кожата, стопява мазнините, като оставя околните тъкани непокътнати. Ултразвукът се прилага на импулси, а не на една непрекъсната вълна, за да се увеличи максимално ефективността на лечението. Честотата на ултразвуковите вълни в лечението може да бъде персонализирана по време на сесията в зависимост от типа кожа. 

       Технологията на радиочестотните вълни се изразява в загряване на дермалните и подкожните слоеве на кожата. Вълните селективно се насочват към колагеновите и еластиновите влакна, като същевременно насърчават образуването на нов колаген. Колагенът и еластинът всъщност са важните фактори за това, кожата да изглежда стегната, а фигурата видимо по-стройна.  

       Синергията между ултразвуковите и радиочестотните вълни се вижда най-добре, когато се приложи в проблемните области като бедра, талия, корем и задни части. PrimeX има три различни метода за лечение, за да помогне на различни типове хора да постигнат точната цел и индивидуалните си желания. 

        PrimeX Classic е с минималистична технология, която осигурява единствено контуриране на тялото. Ако искате обаче освен контур и леко стягане на кожата, правилният избор е PrimeX Pro. За интензивно и бързо изгаряне на мазнини оптималният избор е PrimeX Premium. 

       Предимствата на Alma PrimeX  – 4 седмици за видим резултат!

       PrimeX използва силата на две иновативни технологии, а видими резултати има само след четири седмици! В зависимост от това коя опция за лечение решите, че е най-подходяща за вас, продължителността на вашите отделни сесии вероятно ще бъде само 20 до 30 минути, с една до две седмици между леченията. Това е по-кратко от много други процедури за контуриране на тялото, като липосукцията например, която отнема от един до три месеца. Спестеното време няма да повлияе върху крайния резултат – ефектът ще дълготрайно видим и в огледалото и за околните. 

        Много естетични процедури са интензивни, предизвикват стрес за тялото, след който то трябва да се възстановява поне няколко седмици. Лечението с  PrimeX няма да наруши и за минута ежедневния ви режим и темпо на живот, може да се върнете към обичайните си дейности веднага след приложената сесия за контуриране на тялото. Процедурите са безболезнени, с минимален дискомфорт – PrimeX постепенно нагрява и охлажда, а всички компоненти са биосъвместими с кожата.  

         Открийте силата на PrimeX за себе си! 

        PrimeX ще даде самочувствие не само на тялото, но и на съзнанието ви! Не вярвате в силата му? Уверете се като разгледате всички отзиви, които получихме след процедурите за контуриране на тяло с Alma PrimeX!  

        За тяло, сякаш изваяно от скулптор!  

 

Харесвам
1 Звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (No Ratings Yet)
Loading...

SATORI ПРЕПОРЪЧВА ДА ПРОЧЕТЕШ

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас